Loading...

Най-добри места за сватба около Пловдив

 Ако все още не сте намерили своето приказно място, където да организирате сватбеното си тържество, ние ви съветваме да прочетете тази статия. За ваше улеснение събрахме най-добри места за сватба около Пловдив.
 

Very Berry Wedding Tent

Място за сватби, събития и вдъхновяващи емоции!Местонахождение
Сватбена шатра Very Berry Wedding Tent се намира на 3 км. от гр. Пловдив, посока гр. Пазарджик, сред богата зеленина и много дървета.

Храна
Превъзходно меню, което успява да задоволи апетита на всеки кулинарен чревоугодник и
сътворява истинска ферия от вкусове. Декорация е дело на Вери Бери – работилница за идеи

Имаме още какво да Ви покажем и разкажем, за това, ако искате да се срещнете с нас, ще можете да ни намерите на e-mail: veryberrybg@gmail.com

Ние – Ваня и Жоро, и целият екип, който стои зад Very Berry Wedding Tent, ще се радваме да се запознаем с Вас!
Very Berry Wedding Tent може да бъде мястото за Вашата сватба, парти, рожден ден, абитуриентски бал, кръщене и всякакъв друг личен празник или фирмено събитие!

Сайт:https://very-berry-wedding-tent.business.site/

Фейсбук: https://www.facebook.com/veryberryweddingtent/

Парк и Спа хотел Марково

Парк и СПА Хотел Марково е разположен в полите на магичните Родопи. Той осигурява бягство от шума на големия град и гарантира незабравима сватба в луксозната банкетна зала, като предоставя възможност за изнесен ритуал сред приказната градина. С какво още хотелът впечатлява бъдещите младоженци и защо е част от класацията 10-те най-добри места за сватба около Пловдив ще разберете, ако прочетете статията до край.

Хотелът разполага със специално оборудвана банкетна зала Bella Donna с капацитет от 160 места. Тя се отличава с елегантна визия и модерен дизайн. А ако винаги сте мечтали за красив и неповторим изнесен сватбен ритуал, определено това е вашето място! Необятните тревни площи, прекрасните фонтани и цветните градини ще бъдат невероятен фон за вашата фотосесия! А новата сватбена ротонда е самата черешка на тортата.

Сайт: https://hotelmarkovo.bg/

Фейсбук: https://www.facebook.com/hotelmarkovo

 

Вила Устина
Сватбена локация само на 30 минути от Пловдив. Винарският комплекс предлага невероятни условия за провеждането на вашата мечтана градинска сватба. Вилата предлага и възможност за провеждане на изнесен ритуал в близост до безкрайните лозя на една необятна поляна с изглед към Родопите.
Специалните събития в живота са малко и всички желаем да ги изживеем по начина, за който винаги сме си мечтали.

Ние знаем, че понякога приказките се сбъдват и ще е удоволствие да го докажем, превръщайки Вашия празник в магично изживяване !

Сайт:https://yustinavillas.com/%D1%81%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B1%D0%B8/

Фейсбук:https://www.facebook.com/YustinaVillas

 

 

 

Mavruda Restaurant & Garden

Сватбата на открито в градина е едно от най-красивите и романтичните преживявания, което все повече двойки си пожелават за сватбения ден.

Комплекс Мавруда ще ви предложи идеалния терен за реализирането на вашата приказна градинска сватба. Градината на комплекса е на площ над 4дка, богато декорирана с вечно-зелена растителност и красиви алеи, която ще задоволи напълно вашите изисквания за вашата мечтана сватба и незабравима фотосесия на открито.

За нас ще бъде удоволствие да ви приветстваме в единствената по рода си парк-градина в гр. Пловдив. А живописната обстановка ще ви плени със своя уют и зеленина.

Закритата част на ресторанта е с капацитет 200 човека, а в градината можете да организиране тържество за над 350 души.

Сайт: https://mavruda.com/bg_BG/wedding-centre/
Фейсбук: https://www.facebook.com/mavruda.restaurant.garden/?ref=bookmarks

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Хотел Империал
В Hotel Imperial Plovdiv, a member of Radisson Individuals Вашата сватба …. е наша лична грижа! Разбирайки колко е важно в този специален за Вас ден всичко да е точно така, както винаги сте мечтали, нашите опитни служители ще се превърнат в най-ценния Ви сътрудник, съчетавайки експертните си познания с Вашите специални желания в създаването на идеалния сватбен ден. Изисканата атмосфера, впечатляващите менюта и интересни предложения, предоставяни от нашия главен готвач, както и перфектното обслужване, ще Ви помогнат да се отпуснете и почувствате сигурни, че това е сватбеният ден от Вашите мечти. Нашите специалисти ще Ви предложат оригинални идеи за украса, музика, програма и ще направят този ден незабравим. За нас ще бъде удоволствие да организираме и Вашето фирмено парти, коктейл и да превърнем личния Ви празник в неповторимо тържество. Богатият ни опит ни позволява да оправдаем очакванията и на най-взискателните гости.

Сайт: https://hotelimperial.bg/bg/svatbi-sybitiq/
Фейсбук: https://www.facebook.com/imperialhotelplovdiv?fref=ts

 

 


Естера Вини
Мечтаете за незабравима градинска сватба сред гора, лозя и спиращ дъха залез…

Ние ще ви помогнем да сбъднете вашата мечта и да оставим един красив спомен от този специален ден!

Сайт: http://esterra.anita.bg/events/page/2#prettyPhoto
Фейсбук: https://www.facebook.com/Esterra-Vini-Pool-137361743556852/

 

 

 

 

 

 

Cвaтбeнa зaлa Poял
Cвaтбeнa зaлa Poял щe Bи oчapoвa cъc cтилнa и изиcĸaнa oбcтaнoвĸa, нeпoвтopим дизaйн, лyĸc, poмaнтиĸa и yют.

Maĸcимaлният ĸaпaцитeт e 440 ceдящи мecтa. Зaлaтa e пoдxoдящa, ĸaĸтo зa cвaтби, тaĸa и зa фиpмeни мepoпpиятия, бaнĸeти, ĸpъщeнĸи, aбитypиeнтcĸи бaлoвe и фиpмeни пpeзeнтaции.

Cвaтбeнa зaлa Poял e пpoeĸтиpaнa cпeциaлнo зa cвaтби, c гoлям дaнcинг, и видимocт oт вcяĸo мяcтo ĸъм нeгo. Гocтитe мoгaт дa нaблюдaвaт вcичĸи pитyaли и млaдoжeнцитe oт мяcтoтo cи.

Сайт: http://www.zalaroyal.com/
Фейсбук: https://www.facebook.com/SvatbenazalaRoyal

 

 

 

 

 

 

Etra Hall
Скъпи младоженци, ние от екипа на Etra Hall с радост ще застанем до вас в един от най-важните моменти в живота ви – създаването на вашето семейство!
За да изживеете един вълшебен ден е необходимо всеки детайл да бъде изпипан до най-малкия детайл. Да се насладите на щастливи моменти и да създадем назабравими мигове, за един приказенсватбен ден.

 

Сайт: https://etra.bg/
Фейсбук: https://www.facebook.com/EtraHall

 

, , ,